There was an error in this gadget

November 2, 2009

One Time At perindu..

Kalau anda sume nak tau.. Ni la namanya court perindu.. Dalam Uitm.. Ni la tempat aku hari2 main futsal and belajar improve kan diri sendiri dengan budak2 yang power2 skillnye mcm azam, ayie, syahir, ezul, jazi, apit, heri, lan, kia, aki, nani, ayie kelate, hakim, scanner, cikgu, mudi, lee, mus, khai, kay e, mi botak and ramai ag (sori,aku lupa ar ramai sgt).... Yang uniknya, diorg sume ada skill masing2..

Share Ke Facebook Anda :

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...