There was an error in this gadget

January 19, 2010

Situasi Gadis Berkecil Hati

Tadi, kawan facebook aku ( http://www.facebook.com/kepok ) ,juga kawan MRSM aku dulu send note ini pada aku. Mungkin dia care kat situasi sekarang antara aku dengan Maharah. Ni la kandungannya :

1. Bila kekasih beritahu ada gadis lain suka atau minat dirinya. Awas, biarpun mahu bersikap jujur dan bercerita, ia pasti mengundang rasa cemburu.

2. Bila kekasih melayan orang lain terutama wanita berlebih-lebih! Misalnya, jika orang lain yang mengajak, ikut saja tapi kalau kekasih sendiri, macam-macam pula alasan diberi.

3. Jika bertemu rakan-rakannya, kekasih sendiri tidak mahu diperkenalkan. Tidak cukup itu, kita disisihkan dan mereka rancak berborak ibarat kita tidak wujud!

4. Gadis tentu cemburu jika teman lelaki menjawab panggilan telefon jauh-jauh. Motif? Seolah-olah tidak mahu kita mendengar perbualan mereka. Hati tentu mula terfikir berbual dengan siapa sampai sorok-sorok?

5. Terlalu memuji kelebihan yang ada pada wanita lain. Boleh dikatakan semuanya hebat di mata mereka. Hai, patutlah teman wanita sendiri cemburu! Hati-hati ya lelaki! P/S : Mungkin betul katanya.. Aku sudah melakukan kesilapan denganmengabaikan syarat2 di atas.. Apa blh aku katakan. Muhamad Faris minta maaf kepada pasangan hidupnya, Siti Maharah

Share Ke Facebook Anda :

1 comment:

  1. Girl is unique. So, layan la baik2..
    Anyway, semoga mg berbahagia la..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...